UE care lucrează pentru a face Digital Home

0 Comments

„Uniunea Europeană a lansat un proiect de cercetare pentru dezvoltarea tehnologiilor pentru casa digitală. Proiectul de cercetare – Amigo – încearcă să deschidă dezvoltarea middleware -ului la cât mai numeroși participanți.

„Luând o abordare open source, credem că putem accelera dezvoltarea de middleware interoperabil pentru a rula rețele de acasă folosind dispozitive de la mai mulți furnizori”, a declarat Harmke de Groot, cercetător la Koninklijke Philips Electronics, vorbind la începutul acestei săptămâni la Berlin, la The Berlin, la Conferința și expoziția Ehome, care s -a încheiat vineri. „Ne opunem să folosim cât mai numeroase dintre standardele și specificațiile existente. Domenii complet neconectate, cum ar fi electronice de consum, computere, comunicații mobile, automatizare la domiciliu și securitate, potrivit De Groot.

Pe lângă middleware -ul open source, proiectul Amigo speră să dezvolte „servicii deschise și inteligente care depășesc ceea ce numeroși producători vizualizează astăzi”, a spus De Groot. „Trebuie să ne gândim în afara cutiei.”

În acest context, De Groot a vorbit despre rolul „inteligenței ambientale”. Inteligența ambientală, conform unui link publicat pe pagina web Amigo a lui De Groot, este caracterizată de patru elemente de bază: ubicuitate, conștientizare, inteligență și interacțiune naturală.

Ubiquitatea se referă la o situație în care oamenii sunt înconjurați de mai multe sisteme încorporate interconectate, care sunt neobservate în mediul lor. Conștientizarea implică capacitatea sistemului de a localiza și recunoaște obiecte și oameni și intențiile lor, în timp ce inteligența implică un digital care poate fi capabil să evalueze contextul, să se adapteze la persoanele care trăiesc în el și să învețe din comportamentul lor. Interacțiunea naturală, în sfârșit, se referă la modalități avansate, cum ar fi recunoașterea naturală a vorbirii și a gesturilor, precum și sinteza vorbirii, care ar putea permite o comunicare mult mai asemănătoare cu omul într-un mediu digital decât este posibil astăzi.

Cincisprezece companii participă la proiectul Amigo, inclusiv France Telecom, Telefonica, filiala germană a Microsoft și Institutul pentru procesarea limbajului natural de la Universitatea din Stuttgart.

Sursa: site -ul Amigo

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *